Misdruksels en lammigheid.

Eigenlijk zou ik dagelijks wat moeten melden van de avonturen in het atelier. Maar er zijn van die dagen dat het er niet in zit, zoals bijvoorbeeld eergisteren, zondag. Het was een dag vol misdruksels. De warmte en de lammigheid zullen het geweest zijn. De drukinkt moet precies de goeie stroperigheid hebben en door de hoge temperatuur  droogt dat spul in waar je bij staat.  Bovendien wil ik veel afdrukken op een blad zetten en dan zit er altijd wel een halfbakken boompje bij. Deze afdrukken op grijs papier kunnen wel de wijde wereld in. Op bruin pakpapier is er ook zo eentje.

DSCN1974

Zondag dus een flink groot blad vol misbaksels geproduceerd. Dat was balen. Ik moet de aanpak veranderen of desnoods maar iets heel anders gaan doen. Siësta houden bijvoorbeeld, want slapen is voor een kunstenaar ook werk.

Gelukkig gingen we zondag nog op bezoek bij Antonie en Frits, die hier zo’n 10 kilometer vandaag wonen. Op de foto wijst Antonie in de richting van Callosa en in de hoek van het terras zie je meteen een mooi werk van haar. Vaag in de verte ligt de vage skyline van Benidorm. We kregen een geweldige Spaanse maaltijd voorgeschoteld en zo kwam het met de zondag toch nog goed.

DSCN1969

DSCN1971

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: