December.

Sjonge jonge jonge, wat een avontuur zo’n Wettbewerb.  Het werk was helemaal picobello klaar toen ik me bedacht dat het toch helemaal anders moest. Het is te… te braaf, past niet bij de rest van mijn werk, te ingesloten, ehm, ehm… er klopte iets niet aan.  Maar hoe dan wel? Nog helemaal geen idee van… Wakker heb ik er niet van gelegen, maar onrust gaf het wel. De planning liep in de soep want de Sint kwam er tussen, het museum vraagt ook weer eens om een rondleiding, dus hoe krijg ik ’t allemaal op tijd weg?  Ingevulde formulieren en de 3 foto’s van de inzending wil ik graag voor de kerst op de brievenbus hebben gedaan. Begin januari moet het binnen zijn en al die feestdagen werkt de post maar half. En zo wordt een mens un peu nerveu.  Dit wordt het, deze foto gaat met twee andere in de enveloppe.

2015-12-11 15.28.08

2015-12-11 14.06.07

Met stoel erbij krijg je een beter zicht op het geheel. En dan hieronder de vorige verschijningsvorm van het kunstwerk. Effe schrikken niewaar? De randen heb ik er eerst afgesneden, toen ging de schaar in de overgebleven brede strook. De randen komen weer terug, in een andere vorm. Want ze zijn te leuk om in de prullenbak te dumpen. Dat heeft voorlopig geen haast.

2015-12-07 18.26.48 Wordt vervolgd.

2015-12-07 17.25.01

2015-11-30 15.45.44

2015-11-30 15.46.06 (1)

En voor dat de pleuris uitbrak was ik ook nog bezig met het gele werk. Een van de twee kleine panelen wordt ruimtelijk. De afgebeelde vormen krijgen hoogte met  papier maché.  Dat is nog even blijven liggen. Ook dat wordt vervolgd.

2015-11-30 11.47.02

Op 19 en 20 december is het Kunstkadoo met de kunstenaarsvereniging. In “Le Garage”, het nieuwe honk aan de Prins Hendrikstraat, tegenover AH. Werk aan de winkel want een kunstenaar moet af en toe proberen iets te verkopen.

Eén reactie to “December.”

 1. niektijsseklasen Says:

  Ha Katrien’

  Ik val helemaal voor je eerste inzending! De foto’s zijn prima en de stoel heeft een goed idee van de grootte van het werk.

  Het tweede werk vind ik niet zo goed over komen op de foto, een foto zonder stoel lijkt me niet verkeerd en de met stoel zou ik wat bij-snijden zodat de elektriciteit (rechts) en de schaduw (links) weg vallen. Ik heb er een idee/voorbeeld van bij de mail gedaan. Nog beter: een nieuwe foto met stoel maar meer van voren.

  En verder benieuwd hoe het verder gaat!!

  Groetjes, Niek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: