Rondom de langste dag.

De laatste dagen wordt het atelier weer druk bezocht!

Op 11 en 12 juli ben ik te Wittlich in Duitsland te vinden bij een tentoonstelling in de openlucht:  An Hecken und Zäunen. In het stadspark kan ik werk laten zien, dus wat zal ik ‘ns meenemen? Van twee schilderijen van 50 x 50 cm moesten de zijranden overgeschilderd worden, ook beter vastgelijmd en ik was niet tevreden met enkele vlakken. Spaanse olijfboomgaarden. Die kunnen dan mee, nu nog nadenken over de prijs die ze waard moeten zijn.

2015-06-22 14.02.13

  Nog meer oplapwerk. Werken op papier heb ik tot nu toe ingelijst, maar ze kunnen ook op een doek worden aangebracht, maroufleren. Dat scheelt in gewicht, maar het is ook goedkoper. Van de kleine serie “Mont Blanc”, gemengde technieken op papier, gaat er nu eentje op doek. Om dat goed vlak gelijmd te krijgen heb ik er gewichten op gelegd. De voorste helft is nu aan de beurt want vorige week raakte de lijm halverwege op.

2015-06-22 11.00.36

O, ja, de betonnen konijnen neem ik dan ook maar mee, dus moeten nodig bijgewerkt worden.

Zondagmiddag, 21 juni de langste dag zelf, een paar uurtjes zitten tekenen aan etiketten voor 8 kleine flesjes appelwijn en verschillende potjes rabarberchutney. Want het groeit maar door achter in de tuin en je moet er wat mee.

Waar een kunstenaar al niet goed voor is… 

2015-06-21 17.21.06   2015-06-21 17.11.29

Tenslotte. Het schilderij met de hondjes dat ik samen met een kind uit de Jeugdzorg maak, is in een eindstadium. Hier en daar nog wat schilderen, puntje hier, streepje daar, nog wat hondjes oplappen en dan moet het binnenkort maar eens af zijn. En kijk, toevallig staat er nog een ander hondenwerk in beeld.

2015-06-22 11.03.00

Eén reactie to “Rondom de langste dag.”

  1. niektijsseklasen Says:

    Die konijnen natuurlijk wel goed vast binden aan de hekken. (anders zijn ze er zo vandoor!)

    Liefs, Niek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: