November 2014.

Sinds de thuiskomst vanuit  Callossa d’en Sarrià in Spanje is het atelier slechts af en toe open gegaan. Voor de afwerking van al het werk heb ik de afgelopen twee maanden nodig gehad om de vouwboekjes puntgaaf te krijgen en gezocht naar de mooiste betaalbare verpakking. Eerst een experiment om een leporello met een kaft als een boek in elkaar zetten. Hmmm. Toch maar beter om het simpel te houden. Dan zou het mooi als er een etiket op het doosje komt. Met een goeie tekst. Daarvan is heel wat in de prullenbak terechtgekomen. Wat er allemaal mis ging: schrijffouten, ondersteboven vastgeplakt, lijmvlekken, het leuke papier is op, verkeerd gevouwen, tekst niet mooi geschreven en toen waren doosjes op.

Hieronder de tussenstanden en resultaten:

DSCN2513

DSCN2504

 

 

DSCN2502

DSCN2498

DSCN2500

DSCN2448

 

 

Wat een hoop werk. En hoe brengen we dat aan de man en wat mag het dan kosten?  De eerste succesvolle poging was niet ver van de deur, 3 oktober in De Orion hier in Lennisheuvel.

DSCN6410

 

En dan was er nog het einde van de tentoonstelling Kunst en Bomen in Oisterwijk. Intussen is het herfst geworden, en begonnen ook de mispels uit hun bomen te vallen. Het werk heb ik op vrijdag 31 oktober meegenomen en een hoop mispels verzameld. Wat kun je daar nou mee, is de vraag. Ik zoek ik het op.

DSCN2471

DSCN2482

 

Moergestel, Het Mispelbos, 31 oktober 2014.

 

 

 

 

 

Eén reactie to “November 2014.”

  1. Nelleke Says:

    Dat ziet er heel mooi uit allemaal!
    Groetjes liefs Nelleke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: